(video) Ford şi-a filmat propria Gymkhana pe Insulele Feroe. Vezi în acţiune unicul Mustang Mach-E 1400

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Divizia sport Ford Performance a publicat un filmuleţ neobișnuit, realizat în tradiția celebrei serii Gymkhana. Imaginile prezintă nu numai potențialul super mașinii electrice Ford Mustang Mach-E 1400 și abilitățile pilotului Vaughn Gittin Jr., ci și frumusețea Insulelor Feroe.

Numărul 1400 din denumirea crossoverului electric vine de la totalul de cai putere generaţi de şapte motoare electrice, în caz că nu ştiaţi!

Inițial, Vaughn Gittin Jr. conduce ca un turist obișnuit, privind frumusețea din jur și reacționând la privirile admirative ale trecătorilor. Cu toate acestea, când părăsește o localitate, începe să realizeze o serie de manevre extreme şi derapaje cu drepturi depline.

Pilotul american a vizitat chiar și nodul rutier subacvatic nou construit, care a devenit una dintre atracțiile arhipelagului, după care a încărcat bateriile cu energia generată de o moară de vânt uriașă.

Cu toate acestea, spre deosebire de videoclipurile extreme ale lui Ken Block, scurtmetrajul Ford Performance este mai degrabă un lungmetraj cu drepturi depline. Intriga se învârte în jurul unui pachet misterios, pe care şoferul l-a primit de la o persoană străină când a ajuns pe Insulele Feroe și a relației sportivului cu un un anumit asistent electronic încorporat în Mustang Mach-E 1400.

În general, videoclipul redă combinația dintre natura arhipelagului și compatibilitatea cu mediul a unităţii de propulsie a supercarului.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/