(video) Fotbaliștii de la FC Bayern s-au întâlnit cu noul Audi e-tron înainte de lansarea sa în Europa

Autobuzul echipei a fost înlocuit de maşini electrice. FC Bayern a fost unul dintre primii parteneri ai companiei Audi care au testat ieri noul Audi e-tron. La aeroportul internaţional din Munchen, membrii consiliului, antrenorii și jucătorii de la echipa de fotbal au avut șansa de a experimenta SUV-ul electric versatil pentru ei înșiși.

Audi a organizat o serie de activități pentru oaspeți, inclusiv o experiență de conducere cu Audi e-tron.

Vezi primul nostru contact cu modelul dat: PARIS 2018: Audi e-tron ne-a impresionat cu noile sale „oglinzi” – Reportaj Video AutoBlog.MD

Deși a doua jumătate a sezonului din Bundesliga a început deja, fotbaliștii germani au găsit timp pentru a se întâlni cu producătorul de mașini de lux pentru un eveniment numit “FC Bayern întâlnește Audi e-tron”.

Primul model electric de serie de la Audi a fost promovat intens în locuri publice din cele mai mare oraşe ale lumii în ultima perioadă de timp şi iată că va fi lansat pe piața europeană peste câteva săptămâni, cu stelele FC Bayern printre primii care vor încerca SUV-ul.

Producătorul de maşini a organizat un stand tematic cu mai multe etaje, chiar în aeroport, în zona dintre terminalele 1 şi 2. Ca parte a programului, echipa a luat parte la diverse activități legate de noul e-tron, înainte de a urma o sesiune foto.

Audi e-tron “Meteorite”, aşa cum este numit standul de 630 m², va rămâne deschis pentru vizitatori până la jumătatea lunii martie, iar pasionații de mașini vor putea să facă un scurt test drive cu noul e-tron, la fața locului, fără să facă o programare în avans. Mai mult, un test drive gratuit timp de o oră poate fi rezervat în prealabil prin partenerii Audi.

În context, Audi a declarat că deja construieşte unul dintre cele mai mari sisteme de staţii de încărcare din lume la Aeroportul din Munchen, cu dare în exploatare în 2019. Mai mult de 70 de puncte de încărcare AC (22 kW) și șase puncte de încărcare DC (150 kW) vor fi disponibile pentru posesorii de maşini electrice.

Vezi şi: (video) Noul Audi e-tron poate derapa frumos. Iată cum a făcut-o prin nisipurile Namibiei

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/