Accident îngrozitor pe traseul R-16 Ungheni-Sculeni. O tânără a fost lovită mortal de oglinda retrovizoare a unei maşini

În seara zilei de 16 aprilie, pe traseul R-16 Ungheni-Sculeni, lângă satul Petreşti din raionul Ungheni, a fost înregistrat un accident rutier cum rar se poate întâmpla. O tânără a fost lovită mortal de oglinda retrovizoare a unei maşini!

Conform informaţiilor care ne-au fost furnizate de Cristina Vicol, ofiţer de presă superior al IP Ungheni, imediat la fața locului s-au deplasat grupul operativ de urmărire penală pentru a documenta cazul. Vinovat de accident s-ar face un tânăr de 26 de ani din Făleşti care, în jurul orei 21:00, conducea un Mercedes-Benz Sprinter pe traseul R-16, în direcţia spre localitatea Petreşti.

Oamenii legii au constatat preliminar că din cauza distragerii atenției de un telefon mobil pe care îl utiliza, nemanifestând prudenţă sporită, a pierdut controlul volanului şi a lovit cu oglinda retrovizoare dreapta un pieton. Este vorba despre o tânără în vârstă de 22 de ani, originară din raionul Nisporeni, care se deplasa pe marginea traseului în aceiași direcţie.

Din cauza vătămărilor corporale primite a decedat la faţa locului. Ulterior, corpul său a fost transportat la Secţia medicină-legală Făleşti în vederea stabilirii vătămărilor corporale şi cauzei decesului.

Fiind testat cu aparatul Drager nu s-a dovedit că şoferul consumase alcool. Acesta deținea asupra sa un permis de conducere. Poliția investighează toate circumstanțele producerii accidentului rutier.

De cealaltă parte, conform informaţiilor deschide.md, tânăra era originară din Grozeşti, Nisporeni. Aceasta era în drum cu părinţii spre România, însă pe drum au decis să facă un popas. Ea ar fi coborât din automobil și vorbea la telefon pe acostament când a fost lovită după cap de oglinda microbuzului. Dânsa ar fi fost însărcinată, iar săptămâna viitoare urma să se căsătorească!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/