(video) GENEVA 2020: AutoBlog.MD despre conceptul primului model electric Dacia

Conceptul primului electromobil Dacia a debutat acum câteva ore şi a stârnit un val de senzaţii, deşi producătorul de maşini de la Mioveni nu a intrat în detalii. Totuşi, va da lovitura când va ajunge pe piaţă, lucru care se va întâmpla deja în 2021, asta pentru că se promite a fi una dintre cele mai accesibile maşini cu propulsie electrică printre cele de talia sa.

Ce a servit drept sursă de inspiraţie pentru crearea acestui prototip, ce autonomie reală va avea şi cât va costa aproximativ, te invităm să afli din materialul video dedicat.

TOATE PREMIERELE ŞI REPORTAJELE DE LA SALONUL AUTO DE LA GENEVA

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Cmentariile sunt închise