(video) Genovation GXE este un Chevrolet Corvette mai puternic decât extravagantul ZR1

Compania americană Genovation a prezentat o nouă versiune a supercarului electric GXE, construit pe baza ultimei generații a modelului Chevrolet Corvette decapotabil. Debutul public a avut loc în cadrul expoziţiei CES 2018 din Las Vegas.

Vezi şi: (foto) Pasionaţii celui mai nou Chevrolet Corvette Stingray îl pot comanda într-o versiune electrică

Puterea totală generată de unitatea de propulsie montată pe Genovation GXE este de 800 CP şi 948 Nm de cuplu. Cutia de viteze poate fi una manuală cu șapte trepte sau una automată. Pentru comparaţie, cel mai puternic Corvette cu motor pe benzină, noul ZR1, produce 766 de CP şi 969 Nm de cuplu.

De la 0 până la 96 km/h, GXE accelerează în mai puțin de trei secunde, iar viteza maximă a mașinii electrice este de 354 km/h. Autonomia automobilului în condiții de deplasare normale este de 281 de km.

Vezi şi: (video) Cea mai rapidă maşină electrică din lume şi-a bătut propriul record

Alături de noul sistem de propulsie, GXE a primit o serie de elemente suplimentare pentru caroserie: un spoiler uriaş, bare de protecţie noi cu un splitter şi difuzor din carbon integrat, praguri şi oglinzi retrovizoare diferite.

De asemenea, electromobilul mai dispune de noi faruri LED, mecanisme de frânare carbono-ceramice Brembo, jante din fibră de carbon şi sistem audio Harman Kardon.

Compania Genovation va produce doar 75 de exemplare a unei astfel de “jucării”, fiecare costând minim 750.000 de dolari. Primii clienți îşi vor primi maşinile la sfârșitul anului 2018.

Vezi şi: Câţi CP îi trebuiesc noului Chevrolet Corvette ZR1 pentru a atinge 0-96 de km/h în 2.2 secunde

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/