(video) Ghinion! Proprietarul unei Toyota bZ4X, implicat într-un accident în lanț lângă Tipografia Centrală

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update) Conform datelor Poliției Capitalei, accidentul a fost înregistrat la ora 10:10 prin apel 112. Implicate au fost patru mașini de marcă Toyota, Dacia și două Ford-uri.

În rezultatul accidentului automobilele au fost deteriorate considerabil, iar șoferiței dintr-un Ford i-a fost acordat ajutor medical la fața locului, fără a fi transportată la spital. Urmează a se stabili cine se face vinovat de cele întâmplate.


O mașină care se numără în țara noastră pe degetele unei mâini și nici măcar nu se vinde oficial, o Toyota bZ4X, se numără printre automobilele implicate în această dimineață într-un accident în lanț lângă Tipografia Centrală.

Amintim că bZ4X este un model complet electric și sperăm că a fost asigurat în caz de accident în afara țării unde este înmatriculat.

Deși s-ar fi produs la scurt timp după ora 10:00, poliția încă este la fața locului pentru documentare și dirijarea traficului devenit temporar îngreunat, astfel că informații suplimentare urmează să le includem într-o actualizare.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise