(video) Ghinion total pentru un valet din Australia. A lovit un rar Lamborghini de un alt rar Lamborghini

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Dacă dintr-un motiv oarecare simţi că ai o zi proastă, atunci vezi aceste imagini din parcarea cazinoului Crown Towers Perth din Burswood (Australia de Vest) şi convinge-te că de departe eşti într-o situaţie mai bună, mai optimistă. Acolo, la capătul lumii, un valet a lovit un Lamborghini Aventador Ultimae Roadster de un Lamborghini Aventador Ultimae Coupe. Valoarea ambelor maşini – puţin peste 1.21 milioane de dolari.

Astfel, o zi mai proastă decât a ta a avut-o şi proprietarul automobilelor. Ambele supercaruri sunt deținute de Laurence Escalante, un antreprenor australian și fondator al Virtual Gaming Worlds. Incidentul a avut loc pe 8 februarie, în jurul orei 21:00, ora locală. În acel moment proprietarul se distra în cazinou. De ce a venit la petrecere cu două supercaruri este un mister.

Un purtător de cuvânt al Crown Resorts a confirmat că două vehicule au fost avariate pe aleea cazinoului. Nimeni nu a fost rănit. Incidentul este în prezent în curs de anchetă. Încă nu se știe dacă valetul va fi tras la răspundere financiară. Potrivit acestuia, totul s-a întâmplat din cauza confundării celor două pedale.

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise