(video) Grav accident lângă Cojuşna, soldat cu un deces şi nouă răniţi! S-a răsturnat un microbuz

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update #2) Comunicatul oficial al poliţiei, plasat la ora 20:50

Acum o oră, Poliția a fost sesizată despre producerea unui grav accident rutier în apropierea localității Cojușna din raionul Strășeni. La fața locului polițiștii au stabilit că impactul s-a produs între un microbuz de marca Volkswagen care transporta muncitorii unei fabrici și un automobil de marcă Volvo.

În urma impactului un pasager de 60 de ani din microbuz a decedat la fața locului, iar alte 9 persoane au fost transportate la Spitalul Raional Strășeni pentru îngrijiri medicale. Nimeni dintre şoferi nu fusese în stare de ebrietate.


(update #1) A decedat un bărbat în vârstă de 60 de ani, care era pasager în microbuzul răsturnat. Alți șase pasageri din microbuz, dar şi conducătorul automobilul de marcă Volvo au fost transportați la spital.


(articol iniţial, ora 19:58)

Cel puțin o persoană şi-ar fi pierdut viaţa, iar alte câteva au fost rănite (informaţii preliminare) în urma unui accident rutier produs în această seară pe traseul Chişinău-Străşeni. Totul s-a întâmplat în preajma intersecției considerată una blestemată, intersecția cu drumul de acces spre localitatea Cojuşna.

VIDEO: ⁨Denis Zaharciuc⁩, martor ocular

Cmentariile sunt închise