(video) Greșeala comisă de o șoferiță. Momentul unui accident cu răsturnare lângă Mitoc

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Vineri seara, în jurul orei 19:30, pe traseul R6 Chișinău-Orhei s-a produs un alt accident rutier. Un automobil s-a răsturnat la una dintre intrările în satul Mitoc, iar conducătorul acestuia a fost transportat la spital.

Conform informațiilor pe care le-am primit de la IP Orhei, totul s-a întâmplat la intersecția străzii Unirii cu traseul R6. Șoferița de 20 de ani din Toyota Corolla intenționa să vireze spre localitatea Mitoc. Conducătorul unui Ford Transit a decis să-i cedeze trecerea, însă acesta nu a fost un semnal care să-i permită deplasarea peste ambele benzi de pe contrasens. Fără asigurare a înaintat și pe banda alăturată Ford-ului, însă în acel moment s-a apropiat cu viteză un BMW.

În urma accidentului, șoferița a fost transportată la Spitalul Raional Orhei pentru îngrijiri medicale. Patru minori din BMW-ul condus de un bărbat de 68 de ani au primit consultație medicală la fața locului. Nimeni dintre șoferi nu fusese în stare de ebrietate.

VIDEO: t.me/cx_md, facebook.com/domenic.cojocari
Accident la intrare în Mitoc
FOTO: facebook.com/mironova.ira.v

Vezi și: (video) Accident lângă Ivancea. Rezultatul unei întoarceri neregulamentare peste linia dublă continuă

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise