(video) Greșeală în business plan. Ce s-a descoperit într-un BMW X7 oprit pe o stradă din Chișinău

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

De către ofițerii Echipelor mobile ale Serviciului Vamal, în municipiul Chișinău, pe strada Varnița, a fost oprit pentru verificare un BMW X7. Acesta era condus de o conațională de 43 de ani. Nu se menționează dacă oprirea a fost în rezultatul unei informații operative sau pur aleatorie.

În rezultatul controlului vamal, în portbagaj și pe al doilea rând de scaune s-au depistat bunuri în cantități comerciale. Mai exact articole vestimentare pentru dame și genți. Iar șoferița nu a putut prezenta careva acte de proveniență legală a acestora.

Lotul de marfă a fost ridicat, iar investigațiile pe caz continuă.

VIDEO: Serviciul Vamal

Amintim în context, potrivit RCR, că orice conducător auto din Republica Moldova e obligat să oprească imediat vehiculul la semnalul: agentului de circulaţie, polițistului, membrului echipei mobile a Poliţiei de Frontieră și ofiţerului echipei mobile a Serviciului Vamal, a nevăzătorului care traversează strada în orice loc (la semnul dat prin ridicarea bastonului alb) și colaboratorilor abilitaţi cu funcţii de control în domeniul transporturilor rutiere de mărfuri şi persoane (ANTA).

Apropo, volumul pentru bagaje într-un BMW X7 se poate ridica până la 2120 de litri. Este unul dintre puținele SUV-uri premium care propun cel mai mare spațiu pentru transportul de bagaje.🙂

Vezi și: (video) Test Drive: Alpina XB7 – prima din Moldova

Cmentariile sunt închise