(video) Greşeala unui motociclist lângă bd. Dacia. A lăsat mai multe vehicule avariate şi a plecat la spital

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un accident cu implicarea a trei tipuri de vehicule s-a produs aseară în intersecția străzii Academician Natalia Gheorghiu cu bd. Dacia. A fost înregistrat de poliţie în jurul orei 18:46. O persoană a ajuns la spital.

A avut loc un accident în lanţ, conform informațiilor disponibile oficial şi a martorilor oculari. În contact au intrat un Volvo, o Skoda, o motocicletă şi o bicicletă. Motociclistul de 32 de ani a fost transportat în stare conștientă la spital pentru a primi o serie de îngrijiri medicale.

Poliția cercetează cazul pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, însă potrivit biciclistului, care din fericire nu a avut de suferit, motociclistul a decis într-un moment să se ridice pe roata din spate, în viteză fiind, însă ceva nu a mers bine şi motocicleta a zburat în bicicletă, după care s-a oprit în Volvo. Skoda probabil a fost atinsă de părţi ale bicicletei.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/