(video/update) I-ar fi cedat frânele? Manevra periculoasă a unui şofer, făcută pe un pod de pe şoseaua Balcani

(update) O precizare de la Poliţia Capitalei: Şoferului de 43 de ani, care conducea Opelul, i s-a făcut rău și a pierdut controlul volanului când circula în zona sensului giratoriu. Astfel a lovit ușor două maşini parcate, după care a intrat în contact cu un parapet.

Deşi autovehiculul a fost deteriorat semnificativ, conducătorul auto s-a ales doar cu câteva zgârieturi. Oricum însă a fost sancționat pentru producerea unui accident rutier cu o amendă și puncte de penalizare.


Manevra periculoasă a unui şofer, făcută pe podul de pe şoseaua Balcani, în apropiere de intersecţia cu strada Pietrăriei, a fost surprinsă de o cameră de bord. Aceasta s-ar fi putut solda cu un accident rutier frontal, însă a fost evitat la limită.

https://www.youtube.com/watch?v=M85pb1dtXwo

Situaţia a fost discutată activ în spaţiul online, afirmându-se pe de o parte că Opel-ului i-ar fi cedat frânele, pe de altă parte că şoferul fugea pentru că ar fi fost urmărit.

În căutarea unei reacţii de la instituțiile de menținere a ordinii publice, nu am putut afla nimic despre incident, însă ofiţerul de presă al INSP, Natalia Golovco, ne-a dat asigurări că persoana din spatele volanului maşinii nu era urmărită şi nici nu fugea de poliţie!

Suplimentar însă am primit nişte fotografii care arată același automobil, însă deja avariat şi oprit în sensul giratoriu de pe strada Petricani, cel din intersecția cu str. Mihai Viteazul. Cum a ajuns acolo, ce s-a întâmplat şi cine a avut de suferit este deocamdată un mister!…

Cmentariile sunt închise