(video) Un tânăr şofer riscă să devină pieton! Iată ce a făcut în weekend lângă Orhei

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un accident de circulaţie s-a produs în weekend în raionul Orhei, pe traseul M2. Urmările acestuia, dar şi alte circumstanțe, au fost descrise de un martor ocular pe o reţea de socializare. Vinovatul ar fi fost în stare de ebrietate, astfel încât am căutat să aflăm detalii de la poliţie pe marginea acestui caz.

VIDEO: facebook.com/igor.frinea

Contactat de AutoBlog.MD, ofiţerul de presă al IP Orhei, Elena Băetrău, ne-a putut confirma situaţia descrisă. În ziua de 24 iunie, în jurul orei 14:15, polițiștii din Orhei au înregistrat un apel telefonic prin care li s-a comunicat că între localitățile Pelivan și Cișmea din raionul Orhei, un Volkswagen a lovit un Mercedes și conducătorul acestuia a părăsit locul accidentului.

Însă polițiștii au stabilit în cele din urmă identitatea șoferului ce conducea Volkswagen-ul, iar ca urmare a fost citat la Inspectoratul de Poliție Orhei. Acesta s-a dovedit a fi un tânăr de 25 de ani, originar din raionul Telenești.

Acesta a fost sancţionat conform art. 242 al.1, 243 al. 1 şi 228 al. 7 din Codul Contravenţional.

Cât priveşte starea de ebrietate în care ar fi fost văzut de martori, aceasta nu a mai putut fi stabilită de poliţişti pentru că tipul a abandonat automobilul şi a părăsit locul accidentului.

Cmentariile sunt închise