(video) Îl ştie deja toată România! Un bărbat grăbit şi neatent şi-a scăpat în trafic rezervorul cu o tonă de motorină

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Ieri, încă în febra asigurărilor cu combustibili după lansarea unu zvon că se vor scumpi considerabil, un şofer a decis să facă rost de o tonă de motorină pentru orice eventualitate. Ghinion însă! Pe o stradă din municipiul Tecuci (judeţul Galaţi) a pierdut în trafic rezervorul din plastic ce conţinea 1.000 de litri de motorină.

Urmările incidentului au fost surprinse de mai mulţi martori, iar imaginile au fost distribuite intens în spaţiul online, practic în orice grup mare, astfel încât români din orice regiune a ţării au putut afla despre cele întâmplate, majoritatea amuzându-se.

Combustibilul fusese încărcat într-o staţie de alimentare din oraş de o persoană care venise cu un pickup, în bena căruia se afla rezervorul cu pricina. La scurt timp după ce a părăsit staţia, localizată pe strada 1 Decembrie 1918, rezervorul s-a răsturnat şi jumătate din volumul de motorină s-a împrăștiat pe carosabil.

O echipă de inspectori ai Departamentului de Prevenire Incendii a efectuat o anchetă la faţa locului. Benzinăria OMV a fost sancționată cu 10.000 lei româneşti. A fost aplicată sancțiunea maximală pentru că a permis alimentarea în recipiente neconforme.

În cazul șoferului se fac verificări încă, însă şi el este pasibil de o amendă.

FOTO: ISU Galaţi

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/