(video) Imaginea zilei: China nu duce lipsă de şoferi asemănători în purtare cu unii din Moldova

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În oraşul Suzhou din provincia chineză Jiangsu, în ziua de 22 iulie, s-a produs un accident din lista celor cu adevărat scumpe. Un milionar şi-a deteriorat al său Bugatti Veyron din cauza insistenței exagerate şi ilegale, dar şi a încăpățânării corecte a colegului său din trafic. Momentul conflictului a fost surprins de camera de bord din BMW-ul Seria 2.

Deși contactul nu a fost puternic și a avut loc la viteză minimă, a fost suficient pentru ca portiera şi aripa dreaptă frontală să fie deteriorate, deşi nu sunt excluse şi posibile daune ascunse. Costurile de reparație pot ajunge la zeci, dacă nu chiar sute, de mii de dolari, căci caroseria lui Veyron este realizată integral din carbon.

După cum notează FTNN, șoferul Bugatti-ului, după ce a coborât din mașină, inițial a promis să despăgubească șoferul din BMW cu o mașină nouă, dar apoi a început să-l amenințe și chiar să lovească mașina acestuia. Înfruntând insultele și nedreptatea, șoferul din BMW i-a spus în replică: „Îmi dai vina în totalitate, mă înjuri și îmi lovești mașina? Îmi spui să fiu mai atent în trafic?”, continuând să strige mai tare: „Doar pentru că ai bani, înseamnă că poți face ce vrei?”

După ce imaginile cu cearta au fost făcute publice pe o rețea de socializare locală, internauții chinezi au lăsat comentarii precum: „Cei cu bani sunt obraznici și capricioși”, „Oamenii bogați sunt obișnuiți să fie tiranici”, „Dacă ai atâta putere, de ce nu duci toate mașinile de pe drum cu tine?”, „A vrut neapărat să se strecoare, și acum, după ce a avut un accident, încă amenință oamenii. E o nebunie”, „Aceste mașini de lux ajung în mâinile unor astfel de oameni și sunt tratate ca niște bunuri de uz casnic, mi-e jale de ele”.

În ce privește exemplarul Veyron din imagini, aflaţi că este un Grand Sport Vitesse, varianta decapotabilă a legendarului Veyron 16.4 Super Sport, care era la vremea sa cea mai rapidă maşină de producţie de felul său de pe planetă, putând rula cu 410 km/h! Cu al său motor W16 de 8.0 litri, cu 1.200 CP şi 1.500 Nm, poate face 0-100 km/h în 2.6 secunde.

Mai mult, este în ediţia ultra limitată la două exemplare L’Or Rouge (altul e pe teritoriul SUA), realizată la exterior (desenul de pe caroserie) în stilul unicului Veyron L’Or Blanc, primul automobil de producţie din istorie, a cărui caroserie și interior au fost îmbinate cu elemente de porțelan de înaltă calitate. Preţul maşinii ar fi de minimum două milioane de dolari/euro.

Cmentariile sunt închise