(video) În Rusia a fost găsit un rar Land Rover Discovery Camel Trophy, cu parcurs mare şi încă funcţional

Filiala rusească a companiei Land Rover a lansat un proiect numit “Несокрушимые” (trad. – Indestructibili), cu scopul de a arăta lumii proprietari de SUV-uri britanice, care împreună cu mașinile lor nu au cucerit doar diverse terenuri, ci şi timpul.

Seria de filmuleţe va conţine pe scurt povestea unor automobile care nu au suportat reparaţii majore, au peste 500.000 de km parcurşi şi au servit un singur proprietar de când au fost cumpărate. Aceste istorioare sunt cea mai bună ilustraţie a rezistenţei, bărbăţiei şi fiabilităţii legendare a vehiculelor Land Rover.

Filmuleţul de debut este despre un Discovery vechi de 29 de ani, care are pe odometru puţin peste 1.000.153 de km parcurşi.

Vezi şi: (video) Off-Road până la Stejarul lui Ștefan cel Mare cu Land Rover Defender

Diplomat și reporter, un veteran al agenției de presă “Новости”, un om de afaceri și un mare entuziast rus al legendarului proiect Camel Trophy. Serghei Trofimenko este un pescar pasionat, vânător și călător, care a vizitat 139 de țări de pe blog, este proprietarul unei colecții formate din șapte mașini istorice şi iubeşte setterii englezi (rasă de câine).

La volanul personalului Discovery Camel Trophy a urcat pentru prima dată în anul producţiei – 1990. Aceasta este o ediţie specială foarte rară cu trei uşi a SUV-ului, special pregătită din uzină pentru participarea în aventuri extreme de cult din seria Camel Trophy.

Maşina a fost livrată tocmai în Orientul Extrem, în Baikal, pentru a deveni un participant al primului maraton Camel Trophy organizat vreodată pe teritoriul fostei URSS. După competiție, mașina a ajuns în proprietatea lui Serghei (după ce a cumpărat-o de la producător), care a şi devenit liderul mișcării Camel Trophy din Federaţia Rusă prin voința destinului.

Vezi şi: (video) The Land of Land Rovers. Povestea unui sat din munţii Himalaya cu o flotă de 42 de maşini clasice

Acest Discovery are un kilometraj mai mare de 1.000.153 km. Legendarul SUV a vizitat Baikal, a participat la deplasările către Tiumeni și Salekhard, de mai multe ori s-a ajuns cu el în Caucaz şi per general s-a călătorit cu el foarte mult prin Rusia. Cu a sa vârstă şi parcurs, maşina încă este într-o stare tehnică bună, toate sistemele funcţionând cum se cuvine.

Serghei îl deserveşte cu forţele proprii şi cu ajutorul entuziaştilor care sunt într-o gândire cu el. În prezent îi face o restaurare ușoară a habitaclului.

Vezi şi: (video) Noul Land Rover Defender a contribuit la salvarea leilor din Africa. Iată cum a văzut David Yarrow asta

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/