(video) În sfârșit se va putea circula normal între Soroca și Otaci? Cel mai prost drum din țară promite să fie reparat

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Fără niciun dubiu, acesta este cel mai prost drum pe care am apucat să conducem prin Republica Moldova. Este vorba despre traseul numit mai nou R14, care pe o lungime de 31 de kilometri între localitățile Arionești și Cureșnița Nouă este un absolut dezastru.

Încă de prin 2013 ni se promitea că acest segment de drum va fi reparat. Ba mai mult, s-au identificat și banii necesari pentru finanțarea lucrărilor, s-a găsit și o companie italiană care să le execute, însă lucrurile au fost tărăgănate într-atât de mult încât totul s-a terminat cu falimentul companiei italiene.

Și iată-ne în 2022, când din nou se revine la această problemă acută. Vorbim despre un segment de drum pe distanța căruia se află 12 localități afectate din plin de inexistența unui traseu normal între Soroca și Otaci.

Potrivit ministrului infrastructurii Andrei Spînu, banii au fost identificați pentru reconstrucția acestui drum, iar lucrările ar trebui să înceapă în anul următor.

Vă invităm să vedeți o parte a acestui traseu filmat chiar de către noi în timpul unui test drive prin nordul țării.

La fel un reportaj despre acest traseu cu reacțiile șoferilor au filmat și colegii de la TV8:

VIDEO: TV8

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/