(video) Încă puțin și îl călca! Cum o șoferiță de troleibuz a fost aproape de a lua sub roți un bărbat

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Chiar lângă unul dintre parcurile de troleibuze din capitală și sediul RTEC, o șoferiță de troleibuz a fost la un pas de a călca un pieton din cauza lipsei suficiente de atenție, dar și a grabei, care știm că deseori strică treaba. S-a întâmplat acum câteva zile pe strada Columna și ne-a amintit instant de tragedia din sectorul Ciocana.

Deși era obligată să cedeze trecerea tuturor pietonilor și apoi să se asigure că nimeni nu mai intenționează să traverseze strada, a început mișcarea într-o situație de risc ce ar fi putut avea urmări urâte dacă pietonul nu ar fi reacționat. Lovirea a fost evitată la limită!

După acest incident și altele de genul, este esențial ca șoferii de troleibuz să fie mai atenți și să respecte regulile de circulație, pentru a preveni astfel de situații periculoase care pot pune în pericol viața oamenilor. Mai este important ca autoritățile să întreprindă măsuri mai stricte în privința pregătirii profesionale a șoferilor de transport în comun și să impună sancțiuni dure pentru cei care încalcă aceste reguli.

Vezi și:

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise