(video) Încălcările pe care poliţia nu le vede?! Ce se întâmplă zilnic pe str. Mihail Kogălniceanu

Încălcări banale şi evidente de care poliţia nu se poate ocupa, ori nu este capabilă? Cel puţin asta este una dintre concluziile pe care şi le poate face orice utilizator al străzii Mihail Kogălniceanu din capitală, acolo unde, pe o porţiune de drum, sunt generate adevărate impedimente în trafic din cauza ignorării unui indicator rutier – “Oprire interzisă”.

Într-un filmuleţ postat în grupul InfoTrafic.MD se poate observa cu ochiul liber care este situaţia la zi, aceasta ne fiind de azi sau ieri apărută. Este o problemă mai veche care nu poate fi soluţionată pentru că, cel puţin, nu există alte locuri de parcare. Totuşi, unii şoferi nici nu încearcă să-şi caute altele unde să-şi lase maşinile perfect legal, ci abuzează spre comoditatea lor de spaţiile din zonă, ocupând două benzi dintr-un total de trei!

Şi după cum s-a menţionat, poliţia se pare că nu poate face nimic, pentru că de altfel, amenzile împărţite mai des, chiar şi zilnic, ar face o anumită ordine. Evităm să credem că toţi proprietarii automobilelor din imagini şi-au cumpărat “abonamente speciale” pentru a încălca regula şi pentru a fi trecuţi cu privirea de echipajele de patrulare.

https://www.facebook.com/constantin.mihalachi/videos/3067448206652482/

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise