(video) Inclusiv pentru a cuceri clienții AURUS! Lada Vesta Aura apare în curând pe piaţă

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Şi pentru că tot am pomenit în ultimul articol despre Krasnodar, nu plecăm departe. Încă un eveniment curios a avut loc acum câteva zile în Soci, acolo unde, în cadrul unei expoziții internaționale, a fost demonstrat prototipul preserie a modelului Lada Vesta Aura!

Câteva exponate, printre care şi această versiune de Lada Vesta facelift, au fost arătate şi unor vizitatori de rang înalt. Iar premierul rus nu a ezitat să promoveze produsul industriei autohtone şi a încercat să-i “împingă” maşina omologului său cubanez.

„O mașină foarte confortabilă, cu interior confortabil. O mașină al cărei preț corespunde calității”, a spus politicianul de peste ocean. „Acesta este cel mai important lucru, că prețul corespunde calității”, a fost replica șefului guvernului rus.😁

„Am prezentat chiar acum mașina, fiind noutatea acestui forum. Lada Vesta Aura este o versiune alungită care poate fi utilizată în mod potrivit pentru diverse comenzi de stat, pentru funcționari. Este și un mic răspuns pentru AURUS, căci Aura și AURUS sună asemănător”, a declarat președintele AvtoVAZ, Maxim Sokolov, jurnaliștilor.

Automobilul cu o lungime de 4.7 metri și cu un ampatament alungit cu 250 mm (până la 2.885 mm) se remarcă prin cel puţin un habitaclu tapiţat cu piele naturală de producţie rusească, un volan în două tonuri şi un sistem audio descris ca fiind premium.

Sub capotă are un motor de 1.8 litri cu ditamai 122 CP, cuplat la o cutie de viteze automată.

AvtoVAZ intenționează să pună modelul în producţie în 2024, declarând că va costa peste două milioane de ruble (25.000 de dolari), deşi nu e clar deocamdată dacă va apărea în vânzare liberă.

Cmentariile sunt închise