(video) Incredibil! O maşină de serviciu a IP Orhei, lovită la o trecere de pietoni, după care vinovatul a şters putina

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Incident incredibil în ultima zi de ianuarie! Polițiștii din Orhei, deplasându-se cu automobilul de serviciu pe strada 31 August din oraș, au oprit la o trecere de pietoni pentru a ceda trecerea unui copil.

După aceasta Dacia de culoare albă a fost lovită din spate de un VAZ-2109, al cărui conducător neatent nu a păstrat distanţa şi nici frânele de o performanță inferioară nu l-au ajutat să oprească la timp.

Însă cel mai uimitor este ce a urmat: persoana de la volanul VAZ-ului a fost la un pas de a lovi copilul pentru că a părăsit imediat locul accidentului!

Mai târziu, polițiștii au găsit automobilul abandonat în extravilanul municipiului Orhei. Totodată, a fost identificat şi conducătorul auto, care a fost localizat şi escortat la Inspectoratul de Poliție Orhei. Acesta s-a dovedit a fi un tânăr de 20 de ani, originar din Orhei, care nu era în stare de ebrietate.

Maşina pe care o conducea a fost ridicată și dusă la parcarea specială. Șoferul riscă acum să rămână fără permis după ce: a provocat accidentul rutier, a părăsit locul accidentului, a încălcat regulile de circulaţie rutieră cu deteriorarea bunurilor materiale și pentru că nu a acordat prioritate pietonilor şi altor participanți la traficul rutier!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata