(video) La mulţi ani, Range Rover. Vezi în 120 de secunde cum a evoluat modelul în 48 de ani

Compania Land Rover sărbătoreşte 48 de ani de la naşterea modelului său legendar Range Rover.

Cu această ocazie, britanicii au lansat un videoclip, în care putem vedea cum a evoluat modelul în forme, design şi dotări tehnice, din 1970 şi până în prezent.

De la momentul primului prototip funcţional Range Rover în anul 1969 şi până în ziua de azi au trecut 48 de ani. În aproape cinci decenii maşina de teren a ajuns în diferite colţuri ale lumii (peste 170 de ţări) într-un număr de peste 1.700.000 de exemplare.

Pentru acest lucru, aşa după cum ne spun reprezentanţii companiei, SUV-ul şi-a cucerit reputaţia de cel mai luxos tot-teren pe care îl aleg celebrităţile, oamenii de afaceri şi politicienii”.

Vezi şi: (video) În pantă abruptă cu 150 de km/h. Vezi de ce e capabil Range Rover Sport

De ce videoclipul a fost lansat anume în ianuarie? Land Rover a explicat.

Acest lucru este legat de două evenimente importante: acum 23 de ani în urmă şi în luna ianuarie a fost încetată producţia modelului original cu trei uşi, iar în această lună a lui 2017 încep vânzările noului Range Rover SVAutobiography Dynamic.

Vezi mai multe detalii: (foto/video) Land Rover prezintă: Range Rover SVAutobiography Dynamic

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/