(video) Lecţie practică de electro-tuning. BRABUS a modificat noul Mercedes-Benz EQC

BRABUS a fost epitomul unor variante fascinante de înaltă performanță ale tuturor automobilelor Mercedes-Benz. Această tradiție continuă și cu lansarea motorizărilor electrice în seria de modele a producătorului german din Stuttgart. Ca o perspectivă spre viitorul mai apropiat, BRABUS prezintă deja un concept inițial de perfecționare exclusivă pentru Mercedes EQC 400 4MATIC – cu performanță, desigur!

Inginerii de dezvoltare, inginerii în dispozitive electronice și specialiștii software ai companiei din Bottrop au realizat un concept pentru actualizarea performanței SUV-ului electric, numit BRABUS PowerXtra ELECTRIC. Interesant este că acest kit a fost conceput pentru a deveni activ atunci când șoferul selectează modul de rulare “S” prin comutatorul standard DYNAMIC SELECT.

În acest caz, puterea maşinii creşte de la 408 la 422 CP, iar cuplul maxim de la 760 la 830 Nm! Aceasta duce la o dinamică de conducere îmbunătățită semnificativ, care se reflectă în timpul de sprint de pe loc şi până la 100 km/h, fiind redus la doar 4.9 secunde (-0.2 secunde). Viteza maximă rămâne limitată la 180 km/h.

Când modul de rulare “E” este activ, BRABUS PowerXtra ELECTRIC face posibilă conducerea printr-o singură pedală, caracteristică solicitată de multe ori de către șoferii vehiculelor electrice. SUV-ul decelerează brusc atunci când șoferul îşi ridică piciorul de pe accelerator. Respectiv, acest lucru necesită utilizarea mult mai puțin frecventă a frânelor în traficul normal și crește în continuare rata de recuperare a energiei.

În timp ce BRABUS PowerXtra ELECTRIC este încă în curs de testare, jantele BRABUS Monoblock Z cu diametre de 20 sau 21 inci pentru EQC 400 4MATIC au fost deja certificate independent la capitolul siguranță. Ambele combinații adaptate de jante/anvelope BRABUS beneficiază foarte mult de aspectul lui EQC 400. Maşina poate fi perfecționată cu două variante de jante cu design sportiv şi cu 10 spiţe.

Varianta de 20 inci prezintă jante din aliaj mai mari pe lăţime pe puntea din faţă cu tocmai 8 inci, în anvelope Pirelli P Zero de dimensiuni 255/45 R 20, comparativ cu cele din uzină. Pe puntea din spate se pot instala unele cu o lăţime de 9.5 inci şi în anvelope de mărimi 285/40 R 20.

Iar jantele BRABUS Monoblock Z “PLATINUM EDITION” cu diametrul de 21 inci sunt mai exclusive. Ca urmare a faptului că au fost produse folosind un proces de forjare hi-tech, aceste jante oferă o combinație perfectă de construcție ușoară și rezistență maximă. Puntea din față este gazda pentru jante 9Jx21 acoperite cu anvelope ContiSportContact de dimensiuni 255/40 R 21, iar cea din spate pentru jante de dimensiuni 10.5Jx21 în anvelope de mărimi 285/35 R 21.

Designerii BRABUS lucrează deja la o gamă de părţi componente pentru îmbunătățirea aerodinamicii SUV-ului cu cinci uși, care îi vor face aspectul personalizat și mai izbitor. Disponibil acum este spoilerul posterior BRABUS produs din material PUR de calitate OEM.

O altă specialitate a BRABUS este proiectarea de opțiuni exclusive pentru interior. Există nenumărate posibilități și aici pentru a adapta această mașină electrică la gustul personal al proprietarului său. Opţiunile variază de la pedale din aluminiu BRABUS și pini de blocare a ușilor, până la inserţii pe pragurile interioare cu logo BRABUS iluminat în culori schimbătoare și o cabină retapiţată complet.

În ultimă instanţă, magazinul de tapițerie al companiei, de asemenea, meșteșugărește interioare rafinate din piele fină BRABUS pentru Mercedes EQC 400 4MATIC, care captivează cu mai mult decât doar varietatea interminabilă de culori și aspecte. La fel de inegalabilă este calitatea lucrărilor.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

GALERIE FOTO:

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-brabus-face-primele-interventii-asupra-noilor-mercedes-benz-gle-si-gls/

https://autoblog.md/video-premiera-noua-editie-limitata-brabus-800-black-gold/

FRANKFURT 2019: Am văzut la final şi noul BRABUS G V12 900 – Reportaj Video AutoBlog.MD

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/