(video) Mai mulţi şoferi beţi au fost prinși în weekend, iar unul din raionul Orhei şi-a filmat documentarea

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Trei bărbați originari din raionul Orhei sunt cercetați penal după ce au condus autovehicule în stare de ebrietate. În toate trei cazuri mijloacele de transport au fost ridicate și transportate la parcarea specială.

Primul caz a avut loc sâmbătă seara, când un echipaj al Inspectoratului de poliție Orhei, între localitățile Piatra și Susleni, au stopat un automobil de marca Mitsubishi care se deplasa haotic. Șoferul de 24 de ani, fiind supus testării alcoolscopice, a fost depistat cu o concentrație de 0.32 mg/l alcool în aerul expirat.

În alt caz, polițiștii au depistat un tânăr de 22 de ani, care conducea o motocicletă fără plăcuțe de înmatriculare și în stare de ebrietate. Acesta avea o alcoolemie de 0.58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cel de-al treilea conducător în stare de ebrietate a fost depistat la 30 octombrie. Testat cu etilotestul, rezultatul a fost de 1.03 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferii urmează a fi cercetați penal pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate avansată, pentru care riscă muncă neremunerată în folosul comunității de la 200 la 240 de ore, cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport.


În weekend, 3244 de contravenții din domeniul rutier au fost documentate:

  • 8 conducători auto au fost depistați și înlăturați de la conducerea mijlocului de transport, fiind în stare de ebrietate, iar 5 au refuzat să treacă procedura de testare alcoolscopică; ️
  • 1253 de conducători auto au depășit limita de viteză stabilită pe sectorul de drum; ️
  • 468 de șoferi au fost amendați pentru nerespectarea indicatoarelor de semnalizare rutieră; ️
  • 448 au primit sancțiune pentru că nu aveau cuplată centura de siguranță; ️
  • 58 au încălcat regulile de oprire şi neacordare de prioritate pietonilor, iar 48 de pietoni au fost sancționați pentru traversarea străzii în locuri interzise; ️
  • 228 șoferi au fost amendați pentru încălcarea regulilor de înmatriculare sau de înregistrare de stat, de revizie tehnică a vehiculelor.

Poliţia a mai intervenit în 209 cazuri, apeluri parvenite la Serviciul unic 112.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

https://abangsongan.desa.id/https://abuan.desa.id/https://banua.desa.id/https://baturselatan.desa.id/https://baturtengah.desa.id/https://baturutara.desa.id/https://bayunggede.desa.id/https://belandingan.desa.id/https://belanga.desa.id/https://belantih.desa.id/https://buahan.desa.id/https://bunutin-kintamani.desa.id/https://catur.desa.id/https://daup.desa.id/https://dausa.desa.id/https://demulih.desa.id/https://gunungbau.desa.id/https://katung.desa.id/https://kedisan.desa.id/https://kintamani.desa.id/https://lembean.desa.id/https://manikliyu.desa.id/https://pengejaran-kintamani.desa.id/https://pengiangan.desa.id/https://pinggan.desa.id/https://satra-kintamani.desa.id/https://sekaan.desa.id/https://sekardadi.desa.id/https://selulung.desa.id/https://siakin.desa.id/https://songana.desa.id/https://songanb.desa.id/https://subaya.desa.id/https://suter.desa.id/https://terunyan.desa.id/https://ulian.desa.id/https://undisan.desa.id/