(video) Mamaia, România: Un nou BMW M850i, găsit avariat şi abandonat

0

Un automobil BMW nou, de ultimă generaţie, de model M850i, a fost identificat acum câteva ore avariat şi abandonat. S-a întâmplat în Mamaia, România.

Înainte ca maşina să se oprească într-un stâlp a mai doborât unul.

Pompierii ajunși la fața locului nu au găsit pe nimeni în mașină. Şoferul a abandonat-o pur şi simplu, luând cu el şi plăcuţele de înmatriculare. Martorii afirmă însă că numerele erau de Bucureşti.

Automobilul accidentat este un BMW M850i xDrive Coupe. Sub capotă are un motor V8 pe benzină, de 4.4 litri volum, care produce 530 CP/750 Nm. Poate face 0-100 km/h în 3.7 secunde şi rula cu maxim 250 km/h.

Prețul de start în România îi este de 129.413 euro, fiind a doua cea mai scumpă versiune după M8.

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata