(video) Maşină exclusivă! Noul Mansory Cabrera va exista în doar trei exemplare

Așa-numitul “taur negru de luptă” a fost crescut de mai bine de 500 de ani. Există mai multe linii de reproducție ale “Toro de Lidia”, taurul de luptă spaniol, care diferă unele de altele prin proporțiile lor fizice și/sau culoare. Una dintre cele mai cunoscute și mai importante linii de reproducție este – în afară de celebrele linii Gallardo și Miura – linia numită Cabrera.

Sălbatic, puternic, plin de temperament – cu aceste atribute această linie de reproducție se dovedește a fi, de asemenea, numele perfect pentru o altă creație performantă de la atelierul de tuning Mansory, cu sediul în Brand, Bavaria.

Ce reprezintă proiectul Mansory Cabrera:

 • La bază are modelul Lamborghini Aventador SVJ.
 • Include o caroserie nou proiectată, în totalitate de fibră de carbon cu textură “stealth” dezvoltată de Mansory şi secţiuni vopsite în culoarea Vento Verde.
 • Prizele de aer izbitoare ale barei de protecţie faţă optimizează fluxul de aer proaspăt către radiatoare. Împreună cu designul frontal, special dezvoltat, acest lucru duce, de asemenea, la o forță de apăsare îmbunătățită pentru o mai bună aderență rutieră în general.
 • În părțile laterale, pragurile noi și arcadele roților crescute în dimensiuni arată binecunoscuta semnătură Mansory. Și aici, plăcerea vizuală și funcționalitatea tehnică merg mână în mână. De exemplu, noile componente din carbon nu numai că arată impresionant, dar, de asemenea, acționează ca nişte aripioare și furnizează cantități mari de aer proaspăt atât motorului de sub noul capac, cât și spre mecanismele de frânare ale roţilor spate.
 • Noul difuzor dublu dezvoltat este responsabil pentru fluxul de aer perfect sub vehicul, iar spoilerul spate mare, împreună cu bara de protecţie, sunt elemente responsabile pentru apăsarea osiei spate a maşinii.
 • Motorul V12 natural aspirat de 6.5 litri a fost reconstruit complet. Intervenţiile exacte nu se menţionează, în afară de schimbarea eşapamentului cu unul nou, mai uşor şi cu patru terminaţii generoase între stopuri, însă puterea a fost mărită până la 810 CP şi 780 Nm. Rezultatul este o acceleraţie 0-100 km/h ce poate fi realizată în doar 2.6 secunde, în timp ce viteza maximă urcă până la 355 km/h.
 • Pe partea de jante sunt oferite unele forjate de 20 şi 21 de inci în anvelope Pirelli P ZERO de mărimi 255/30ZR20 pe faţă şi 355/25ZR21 pe spate.
 • Mansory a decis să dezvolte pentru acest proiect şi nişte faruri noi full LED, care conţin câte două module individuale şi potrivit atelierului, îi oferă maşinii un aspect dinamic care o distinge clar de SVJ-ul standard și îi conferă un aspect independent prin contururile nou desenate și prizele de aer mărite.
 • În interior – așa cum se obișnuiește cu toate conversiile complete ale Mansory – aproape nici o componentă nu a rămas neatins. Culoarea Vento Verde aleasă pentru exterior este utilizată și ca accent în interior. Decoraţiuni cu cusături în formă de săgeată și aplicații din carbon forjat rafinează interiorul în numeroase detalii.
 • Vor fi realizate doar trei conversii complete pentru a marca cele trei decenii de existenţă a atelierului, eveniment marcat în acest an 2020 prin mai multe maşini modificate, Cabrera fiind prima din listă.
 • Un preţ nu a fost anunţat.

https://vimeo.com/397135735

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-tuning-extrem-de-la-mansory-pentru-sase-masini-inclusiv-noul-audi-rs-6-avant-a-facut-si-un-g-class-blindat-tunate/

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/