(video) Maşini de teren noi pentru poliţiştii de frontieră! Modelele renumite pentru care s-a optat

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Șirul acțiunilor pentru asigurarea unei bune desfășurări a activității la frontieră continuă!

De curând alte 20 de mijloace de transport, dintre care 10 autoturisme noi și două ambarcațiuni pe pernă de aer, au fost transmise din gestiunea sediului central al Poliției de Frontieră către Direcțiile regionale subordonate.

Vezi şi: (video) Alt nivel! Mașinile primite de poliţiştii de frontieră în locul unor Niva în stare deplorabilă

Unitățile de transport urmează să fie utilizate în diverse misiuni operative privind prevenirea și combaterea criminalității transfrontaliere. Acestea au fost procurate cu suportul partenerilor din occident în cadrul proiectului “UE pentru securitatea frontierelor”.

Conform unor imagini făcute publice de către Poliţia de Frontieră se poate observa că vor fi utilizate maşini de teren moderne, unele care şi-au dovedit capacitățile în timp şi în toată lumea. Este vorba în particular despre modele precum Toyota Hilux, Volkswagen Amarok, Dacia Duster, alături de microbuze Opel Vivaro.

Pickup-urile dispun de un atu – un cârlig de remorcare, element care le face chiar mai practice! 👍

Apropo, noul Hilux şi-a dovedit practicabilitatea şi în mâinile noastre! Iată în ce mod:

(foto/video) Expediția Prutului: De la Giurgiulești la Naslavcea – episodul 1! Cum a fost în prima zi de aventură cu noul Hilux Legend!

(foto/video) Expediția Prutului: Drumul spre Naslavcea cu Toyota Hilux Legend – episodul 2! A doua zi de aventură prin cele mai frumoase locuri din Moldova

Cmentariile sunt închise