(video) Mesaj de Ziua internațională a copilului pentru copii şi părinţi din Moldova

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Astăzi este marcată Ziua internațională a copilului. Felicităm pe această cale toţi copii şi le urăm doar bine, dar şi atenţie sporită dacă se află în stradă, printre altele. Iar dacă sunt lăsaţi singuri prin jungla urbană şi nu dau dovadă că ştiu elementare reguli de circulaţie, atunci adresarea noastră către părinţi/tutori/profesori este ca să le ofere educaţia corespunzătoare.

Ne exprimăm speranţa că situaţia de aseară de pe bd. Decebal din Chişinău nu se va mai repeta! Incidentul din imagini a fost înregistrat la ora 18:40. Un şofer de 40 de ani în mod incredibil nu a observat un minor de 12 ani care traversa strada pe trecere, pe o trotinetă. Minorul a fost preluat de o ambulanță care s-a pomenit la ţanc la faţa locului şi a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Amintim că potrivit RCR, trecerile pietonale sunt dedicate exclusiv pietonilor (pedeştri), iar cei care anume duc alături biciclete sau trotinete sunt consideraţi pietoni! Respectiv, nu este recomandat ca trecerea unei străzi, pe trecerea de pietoni, să fie făcută pe o bicicletă, trotinetă sau alte mijloace de transport de genul!

Atenţie, cuvinte necenzurate!

VIDEO: facebook.com/Vadon Honda

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/