(video) Moldova: Mașinile folosite pentru a arunca deșeuri în locuri interzise ar putea fi confiscate

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

După apariția acestui filmuleț în spațiul public, acolo unde a devenit viral, autoritățile centrale s-au autosesizat și au anunțat că urmează modificarea legislației. Imaginile arată cum o femeie, deja identificată și de internauți, lasă saci cu deșeuri pe un câmp din orașul Codru și șterge putina fără nicio jenă.

Atenție, limbaj necenzurat!

Inspectoratul pentru Protecția Mediului a intervenit prompt. Persoana responsabilă pentru acest gest iresponsabil a fost identificată și va fi citată la sediul Inspecției pentru Protecția Mediului Chișinău. Aceasta urmează să fie sancționată conform prevederilor legale a articolului 154 alineatul (1) din Codul Contravențional.

În urma apariției unui videoclip pe o rețea de socializare, în care o persoană aruncă cu nonșalanță mai multe pungi de…

Posted by Ipm Protecția-Mediului on Monday 29 April 2024

Iar ministrul Mediului, Sergiu Lazarencu, a declarat că vor fi impuse măsuri mai dure pentru a fi descurajat acest fenomen. Se va analiza inclusiv opțiunea de confiscare a vehiculului folosit pentru transportarea deșeurilor în volume mari și aruncarea lor din acesta.

Vezi și: (video) Cum în Moldova s-ar putea folosi tot plasticul aruncat la gunoi în facerea drumurilor

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise