(video) Moldovenii şi COVID-19: Cum se desfăşoară traficul în Chişinău de la început de săptămână

După mai multe anunţuri făcute de autorităţi în privinţa pandemiei internaţionale de Coronavirus şi măsuri elementare care trebuiesc luate pentru protecţie, mai mulţi moldoveni s-au apucat să îndeplinească “întocmai” recomandările. În câteva imagini publicate pe o reţea de socializare, şoferi demonstrează nu doar că şi-au părăsit locuinţele asumându-şi toate riscurile, ci şi cum se desfăşoară traficul de la început de săptămână.

Se observă că fluxurile de transport nu mai sunt atât de intense precum obișnuiam să le vedem înainte de această problemă cu COVID-19, însă totuşi sute de moldoveni s-au pornit cu maşina undeva de dimineaţă.

Pe aceeaşi reţea de socializare multe femei au scris că bărbaţii lor au plecat “de nevoie” la muncă pentru că nu toate întreprinderile s-au închis şi este o nevoie de a susţine financiar familiile. Pe de altă parte, alţii se bucură de mai marea libertate din oraş, deşi la fel primesc în schimb critici pentru că nu respectă regulile şi se supun pericolelor.

Iaca asa oraș liber… daaaaa !!!

Posted by Bulgaru Victor on Sunday, March 15, 2020

Iată cum s-a văzut ziua de duminică, 15 martie 2020, în Chişinău, de la înălţimea unui zbor de pasăre.

#StaiAcasa
.
COVID-19
în Republica Moldova
15.03.2020
.
#IubescMoldovaMea

Posted by Vasilii Zeliznîi on Sunday, March 15, 2020

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise