(video) Moldovenii şi inventivitatea, ori cum pe strada Ion Creangă a apărut o nouă “bandă dedicată”

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

De ce să aștepți când poţi trece, când este pe unde? După cum am spus recent, roşul în semafoarele din Chişinău, ca şi ambuteiajele, sunt pentru proşti! Cel puţin asta este opinia celor fac tot posibilul să le ignore, în raport cu cei care respectă RCR şi îşi pierd timpul în trafic împreună cu alţi cetățeni de bună credinţă.

Doar priviți inventivitatea de care dau dovadă unii aşa-zis colegi de-ai noştri. Cunoscându-se că banda dedicată transportului public de pe strada Ion Creangă a făcut mai infernale ambuteiajele matinale, mai ales în tronsonul cuprins între strada Eugen Coca şi sensul giratoriu de la Universitatea Pedagogică, unii şoferi au găsit o metodă de a se mişca mai repede.

Pentru aceasta folosesc parcarea proaspăt deschisă de lângă Dendrariu, care temporar este gratuită şi fără bariere. O parcurg integral şi apoi intră pe strada Creangă, circulând deja pe banda dedicată, căci ce a mai rămas până la sensul giratoriu… Sute de conducători auto văd priveliştea, care are loc, mai nou, în fiecare zi, întrebându-se cu siguranţă: UNDE e dreptatea?!…

FOTO: facebook.com/radu.bargan.5

O situaţie asemănătoare a fost surprinsă şi pe strada Kiev, continuare pe Tudor Vladimirescu, de către un participant la trafic ce a dorit să rămână anonim. Practic în fiecare dimineaţă, unul şi acelaşi conducător de Volvo foloseşte trotuarul pentru a depăşi mai repede ambuteiajul.

A fost numit un şmecher, un nesimţit pentru că siguranţa pietonilor nu are valoare în ochii săi şi un neruşinat pentru că nu are stimă faţă de alţii care la fel pe patru roţi se deplasează.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise