(video) Moment epic rămas după cadru! Vezi cum Vettel l-a întrecut pe Alonso în ultimii metri pe Suzuka

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Noile camere montate în căştile de protecţie, menite să arate ceea ce se vede din spatele volanului, sunt o noutate absolută în acest sezon, ducându-ne mai aproape ca niciodată de cum este să fii pilot de Formula 1.

La toate camerele au acces cei care şi-au perfectat un abonament special pe F1 TV şi astfel, în timpul unei curse, comparativ cu transmisiunea în direct tradițională în format de eveniment sportiv, un fan îşi poate urmări doar pilotul favorit cap-coadă dacă doreşte.

Şi tot prin intermediul acestor camere a devenit posibil să vedem sfârşitul de cursă epic al lui Sebastian Vettel şi Fernando Alonso, unul care a fost de fapt o bătălie strânsă pentru poziţia 6. Lupta lor nu s-a arătat la TV, dar diferenţa dintre cei doi la linia de sosire a fost de doar 0,011 secunde!

Amintim că ieri, conform punctajului general, Max Verstappen şi-a obținut oficial şi al doilea titlu de Campion Mondial după ce a câștigat Marele Premiu al Japoniei.

S-a întâmplat pe 9 octombrie 2022, exact la 11 ani de când un campionat de piloţi a fost câștigat la Suzuka, la fel anticipat, de către Sebastian Vettel, pe 9 octombrie 2011.

Tot la Suzuka, pilotul german, ales şi Pilotul Zilei, şi-a luat rămas bun de la fanii săi niponi, pe care îi are într-un număr impresionant!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/