(video) Moment neobișnuit în raliul Dakar. Un copilot a coborât din mașină pentru a muta un motociclist devenit obstacol

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Deși ediția din acest an s-a încheiat pe 19 ianuarie, acum există posibilitatea de a vedea mai multe momente interesante din culise. Unul dintre puținele filmulețe de pe pagina oficială de TikTok a raliului Dakar, care au adunat peste trei milioane de vizualizări, este acesta, devenit de-a dreptul viral.

Ultimele etape ale acestui maraton care se desfășoară în Arabia Saudită sunt foarte dificile, participanții fiind nevoiți să urmeze un traseu cu pietre mari și ascuțite, dar și adesea prin locuri înguste. Păi iată că echipajul format din Mathieu Serradori și Loïc Minaudier și-a pierdut răbdarea când a văzut cum un motociclist nu poate face față unui tronson problematic.

Fiind o cursă contra cronometru, copilotul Loïc Minaudier a ieșit ca ars din mașină, a luat motocicleta de la colegul său care concura pe două roți, s-a așezat pe ea și a plecat… până acolo unde a găsit un loc mai mult sau mai puțin drept.

Loïc Minaudier nu a fost întotdeauna un copilot auto, el însuși fiind un motociclist cu experiență. După sfârșitul cursei francezul a spus că s-a bucurat de șanșa de a urca din nou pe motocicletă.🙂

@dakar

Things you only see on the #Dakar2024 😮

♬ sonido original – Dakar Rally

Cmentariile sunt închise