(video) Moment viral într-un dialog cu un polițist din Chişinău: „Nu vă recunoașteți vina? Duceţi-vă dar, la revedere!”

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram!
Le puteţi şi comenta acolo 😉

Un taximetrist din Chișinău a fost tras pe dreapta de un echipaj de poliţie pe nedrept (în opinia lui) şi şi-a pierdut timpul pentru ca, până la urmă, să nu primească copia procesului verbal care i-a fost întocmit.

Acestuia i s-a incriminat că nu ar fi cedat trecerea unui pieton, însă el afirmă că aşa ceva nu s-a întâmplat şi că de fapt pietonul a fost nedisciplinat.

Virală în toată această situaţie este ultima replică a polițistului, pe alocuri amuzantă. Rămâne însă neclar motivul pentru care inspectorul nu i-a înmânat până la urmă copia procesului verbal, chiar dacă şoferul nu a fost de acord cu încălcarea și imaginile nu arată să fi semnat refuzul.

Conform declarațiilor unui avocat care a comentat situația, șoferul trebuie să ştie că până la pronunțarea unei hotărâri judecătorești actul întocmit ar rămâne valabil, chiar dacă nu a primit o copie. Nu se vede nici ca polițistul să fi oprit vreun alt participant la trafic în rol de martor privind nerecunoașterea vinei de către contravenient!

VIDEO: Vasile Andreevici

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata