(video) Momentul când o maşină este scoasă de sub trei metri de zăpadă pe un drum din raionul Ştefan Vodă

Ciclonul rece, care a trecut acum câteva ore peste Republica Moldova, a afectat cel mai puternic raioanele din centru-sud-est. Unii dintre voi la sigur au văzut aici pe blog, dar şi la buletinele de ştiri de la posturile tv, urmările ninsorii.

Pe alocuri a viscolit atât de mult şi puternic, încât s-au format troiene impresionant de mari de circa trei metri înălţime, unele care i-au făcut pe mai mulţi automobiliști pur şi simplu să-şi părăsească vehiculele şi să-şi caute un adăpost sau să meargă cu salvatorii înainte de a fi prea târziu.

Iată un exemplu care a devenit viral într-un grup de Facebook. După ce s-a oprit ninsoarea, o echipă a mers în căutarea mașinilor care au rămas imobilizate şi blocate în nămeţi. Puteţi observa cu ochii voştri câtă zăpadă s-a adunat pe un drum din raionul Ştefan Vodă şi cum a putut fi scoasă una.

FOTO: facebook.com/andrei.onofrei.792

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise