(video) Momentul unui accident în apropierea localității Țînțăreni după o manevră negândită a unui tânăr fără permis

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Momentul unui accident care s-a întâmplat în dimineaţa zilei de Crăciun pe stil nou a fost făcut public pe o reţea de socializare. Însăşi posesorul camerei de bord s-a declarat şocat de cele văzute şi nu înţelege cum astfel de conducători auto, precum cel care se face vinovat, au acces pe drumurile publice şi încă la volanul automobilelor.

Conform datelor poliţiei din Anenii Noi, accidentul a fost înregistrat la ora 7:30. La faţa locului s-a constatat că un tânăr de 23 de ani fără permis de conducere, aflat la volanul unui Renault Megane, nu a respectat prevederile RCR şi a ieşit într-o depăşire neasigurată pe contrasens. Acolo s-a lovit frontal-lateral cu un VW Golf condus regulamentar de un bărbat de 54 ani.

Din fericire, în urma impactului nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale şi nimeni dintre conducătorii auto nu fusese în stare de ebrietate. Toate circumstanțele producerii accidentului se stabilesc.

VIDEO: facebook.com/Сергей Тома
FOTO: IP Anenii Noi

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/