(video) Moscova: Angajatul unei spălătorii a luat fără voie un Mercedes-AMG şi a comis un accident grav la mare viteză

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Nu suntem unici pe planetă! Acum câteva ore şi în Moscova s-a întâmplat un caz similar celui din Chişinău, când un BMW a fost furat noaptea dintr-o spălătorie de către un angajat fără permis de conducere, după care a făcut un accident grav.

Doar că în cazul din capitala rusă a fost luat fără permisiune dintr-o spălătorie, de către un angajat în vârstă de 21 de ani, fără permis de conducere şi fiind în stare de ebrietate, un Mercedes-AMG GT 4-door semnificativ mai scump, notează SHOT.

Priviți în reportajul tv de mai jos ce a rămas din Skoda:

Imaginile de pe o cameră de supraveghere arată cum, în momentul când circula cu aproximativ 150 km/h pe Strada I Tverskaya-Yamskaya, a pierdut controlul asupra mașinii, a lovit un stâlp de iluminat public și ulterior puternic un taxi Skoda Octavia plin cu pasageri (şofer şi alţi trei oameni). Una dintre pasagerele din taximetru se află în stare gravă la spital.

Procuratura Moscovei a deschis un dosar penal pentru încălcarea regulilor de circulație de către o persoană care nu are dreptul de a conduce vehicule, cauzând din culpă vătămarea gravă a sănătății unei persoane, aflându-se în stare de ebrietate. De asemenea, va fi cercetat pentru răpirea unui automobil.

Conform informațiilor furnizate de SHOT, maşina aparținea fondatorului clubului amatoricesc de fotbal FC Panthers, Andrei Palora. Tânărul care conducea Mercedes-ul este un oarecare Nikita Kojinov din regiunea Kirov, despre care se ştie că avea obiceiul să conducă mașini străine, câteva chiar înainte de accidentul din noaptea respectivă. În urma accidentului el însuși s-a ales cu o fractură la nivelul coloanei cervicale, a cutiei toracice și un traumatism cranian.

În paralel, agenția de presă TASS a publicat o altă informație, citând surse din procuratură: la volan s-ar fi aflat un angajat dintr-un salon auto în care vehiculul a fost adus pentru diagnosticare. Toate detaliile şi circumstanţele exacte urmează a fi stabilite de autorităţile competente.

Cmentariile sunt închise