E timpul să ne pregătim anvelopele de iarnă? Se anunţă înghețuri în toată Moldova!

O informație de ultimă oră a fost lansată de Serviciul Hidrometeorologic de Stat, mai exact o avertizare meteorologică. După diverse alerte care au fost săptămânile trecute despre caniculă, ploi puternice, instabilități atmosferice, iată că vin şi primele înghețuri! Da, da, corect aţi citit – înghețuri în septembrie!

Prognozele arată că în orele nocturne și ale dimineții, ale zilelor cuprinse între 21 şi 24 septembrie, se prevăd înghețuri cu intensitatea de până la -1..-3°С!

Astfel spus, în această perioadă de timp, şoferilor care vor prefera să circule în perioadele de zi indicate li se recomandă să fie extrem de prudenţi.

Carosabilele pot deveni alunecoase din cauza brumei, iar cei care au montate anvelope de vară ar putea simţi un disconfort în acest sens şi o nesiguranţă completă în timpul şofatului. Manierele de condus, dar şi viteza, vor fi necesare de adaptat conform condițiilor!

Amintim că anvelopele de vară nu mai sunt sută la sută eficiente când temperaturile de afară şi cele ale carosabilului sunt mai mici de 7 grade Celsius.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/