(foto) Să vezi şi să nu crezi! Un şofer şi-ar fi rezervat o bordură din sectorul Botanica

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Pentru nimeni nu mai este un secret că în Chișinăul nostru iubit, dacă există vreo ocazie de a parca într-un loc comod, acesta se ocupă fără ezitare, unii mergând chiar la risc dacă se întâmplă să fie şi neregulamentar. De asemenea, dacă apare vreo ocazie, se ocupă locuri “cu forţa”, prin montarea fără autorizație a unor blocatoare, pentru ca ulterior municipalitatea să lupte cu ele.

Iar imaginea zilei de astăzi vine dintr-o curte din sectorul Botanica (Cuza Vodă 27/2). Acolo în centrul atenției a ajuns un dispozitiv prins de o bordură. Din moment ce Primăria Chişinău nu foloseşte prin tot oraşul ceva de genul pentru a lupta cu parcările neregulamentare, ceea ce vedem nu ar fi altceva decât soluţia ingenioasă a unui locatar cu maşină.

Dat fiind faptul că şi în unele curţi de bloc din capitală se dă o adevărată luptă pentru ocuparea unui loc de parcare, mai ales după întoarcerea acasă de la acelaşi loc de muncă, un şofer s-a gândit la aşa ceva, ce l-ar scăpa de stres şi i-ar asigura mereu un loc, pe trotuar…

Aşteptăm reacţia oficială a StopHam🙃

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise