(video) Ninsori puternice în Europa Centrală. Ciclonul se îndreaptă spre est

0

Ninsori puternice au venit peste ţările din Europa centrală. Ciclonul care le-a generat se mişcă acum spre peninsula Balcanică.

În Cehia, Slovacia, Ungaria, Austria şi Polonia deja se circulă cu dificultate pe unele soşele magistrale importante şi pe căi ferate. Drumarii şi tehnica specială nu reuşeşte să cureţe carosabilele.

Zonele montane în mai multe ţări au fost închise, iar în Slovacia câteva drumuri principale au rămas blocate din cauza unor avalanşe.

Mai mulţi şoferi au fost luaţi pe neprins de veste de această vreme rea, unii dintre ei fiind implicaţi în accidente rutiere.

Vezi şi: În următoarele zile ninsorile care vor cădea peste Moldova vor forma straturi de până la 40 cm

Snow storms strike Europe

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

https://abangsongan.desa.id/https://abuan.desa.id/https://banua.desa.id/https://baturselatan.desa.id/https://baturtengah.desa.id/https://baturutara.desa.id/https://bayunggede.desa.id/https://belandingan.desa.id/https://belanga.desa.id/https://belantih.desa.id/https://buahan.desa.id/https://bunutin-kintamani.desa.id/https://catur.desa.id/https://daup.desa.id/https://dausa.desa.id/https://demulih.desa.id/https://gunungbau.desa.id/https://katung.desa.id/https://kedisan.desa.id/https://kintamani.desa.id/https://lembean.desa.id/https://manikliyu.desa.id/https://pengejaran-kintamani.desa.id/https://pengiangan.desa.id/https://pinggan.desa.id/https://satra-kintamani.desa.id/https://sekaan.desa.id/https://sekardadi.desa.id/https://selulung.desa.id/https://siakin.desa.id/https://songana.desa.id/https://songanb.desa.id/https://subaya.desa.id/https://suter.desa.id/https://terunyan.desa.id/https://ulian.desa.id/https://undisan.desa.id/