V-aţi pierdut plăcuţa de înmatriculare pe timp de ploaie? Iată câteva locuri unde le-aţi putea găsi

0

(update 20.06.2020) Ofițerii Inspectoratului Național de Securitate Publică al IGP au depistat, după ploaia abundentă de ieri, mai multe numele de înmatriculare. Șoferii pot să le ridice de la sediul Direcției patrulare Centru a INSP al IGP (strada Goga 18).

Totodată, se face un apel către cetăţenii care au găsit plăcuţe de înmatriculare de la maşini, să le predea celui mai apropriat echipaj de patrulare de pe stradă ori poliţist.

Amintim, de asemenea, că informaţii despre alte câteva zeci de plăcuţe găsite/pierdute pot fi accesate prin cele mai recente postări din în acest grup de Facebook sau de aici.


(15.06.2020) După ploia de ieri, pe teritoriul municipiului Chișinău, ofiţerii de patrulare au depistat mai multe plăcuţe de înmatriculare, dintre care şase încă nu au fost recuperate de către proprietari.

În acest context, Inspectoratul Naţional de Securitate Publică al IGP solicită şoferilor care şi-au pierdut plăcuţele să se adreseze la Direcția patrulare Centru a INSP (strada Goga 18), pentru a le ridica.

Totodată, se face un apel către cetăţenii care au găsit plăcuţe de înmatriculare de la maşini să le predea celui mai apropriat echipaj de patrulare ori poliţist.

De asemenea, informaţii despre alte câteva zeci de plăcuţe găsite/pierdute pot fi accesate prin cele mai recente postări din în acest grup de Facebook sau de aici.

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata