(foto) KIA prezintă versiunea cu patru locuri a modelului Carnival! Include şi masaj pentru tălpile pasagerilor

După cum a promis anterior, KIA a pregătit şi introduce cea mai scumpă versiune a modelului Carnival. Aceasta se numeşte HiLimousine şi spre deosebire de variantele lansate anterior cu 7-9 locuri, aceasta include doar patru individuale!

Modelul în cauză va fi disponibil de cumpărat doar cu un motor SmartStream V6 pe benzină, de 3.5 litri (294 CP/355 Nm), care, potrivit KIA, combină dinamica şi liniştea. În plus, special pentru acest model rigiditatea arcurilor de suspensie și forța de amortizare a amortizoarelor au fost optimizate pentru confort.

Iar printre dotările unice disponibile se numără: scaune confortabile multi-reglabile pentru pasagerii din spate, un panou de control al scaunelor cu monitor tactil de 7.0 inci, un suport pentru pahare cu funcţie de încălzire şi răcire, panouri de încărcare wireless pentru smartphone-uri, măsuţe, un aparat de masaj pentru tălpile picioarelor, un compartiment de depozitare cu funcţie de răcire sau încălzire, un compartiment de stocare a încălțămintei de schimb, etc.

KIA spune că a aplicat o spumă specială şi de înaltă calitate în scaune, iar deasupra le-a învelit cu piele matlasată cu finisaj tridimensional. În plus, o funcţie de relaxare ajută la distribuirea sarcinii pe șolduri și spate, iar consola centrală ce are integrat acel monitor, ce poate fi utilizată independent în stânga și în dreapta, poate include una sau două măsuţe retractabile, la alegere.

Prin monitorul de 7.0 inci nu pot fi reglate doar toate funcţiile scaunelor, ci şi iluminatul ambiental, aerul condiționat, televizorul de 21.5 inci de sub tavan şi aparatul de masaj, dezvoltat în colaborare cu o companie medicală şi oferit pentru prima dată într-un model KIA.

Suplimentar, în portbagaj, poate fi montat un suport pentru umeraşe, dar şi alte spaţii de depozitare pentru aceeași încălțăminte, de exemplu. Mai pot fi selectate, la alegere, diverse articole pentru camping.

În Coreea de Sud, preţul de start al modelului este de, conform cursului actual de schimb, aproximativ 64.000 de euro.

Vezi şi: (video) Noul KIA Carnival poate transporta până la 11 pasageri, dar cum se poate ajunge pe ultimul rând din cele patru

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/