(video) Noul KIA Carnival a devenit un adevărat VIP shuttle

Noua generaţie KIA Carnival s-a ales cu versiunea HiLimousine, aşa cum a avut-o şi modelul precedent. Cel mai ciudat este că ataşamentul de pe acoperiş nu joacă rolul unui portbagaj exterior, ci doar pentru a crea senzaţia de un habitaclu mai spaţios, motiv pentru care maşina este populară în ochii oamenilor de afaceri.

Dimensiunea pe înălţime a monovolumului a crescut de la 1.740 la 2.045 mm, în timp ce în cabină tavanul a fost ridicat cu 291 mm mai sus.

Versiunea HiLimousine este oferită în configuraţii cu până la şapte sau nouă locuri pentru pasageri, al doilea rând fiind ocupat de scaune individuale. Printre dotările mai speciale, care nu sunt disponibile pentru un Carnival obişnuit, se numără, de exemplu, un televizor de 21.5 inci instalat sub tavan, perdele la ferestre, console cu suporturi pentru pahare cu funcţie de încălzire/răcire, un sistem de iluminat cu schimbarea temperaturii lumii pentru plafon şi cu lămpi individuale retractabile pentru citit, porturi suplimentare USB şi HDMI, sistem de purificare a aerului, etc.

La exterior se va deosebi doar prin nişte bare de protecţie uşor modificate şi nişte praguri laterale, datorită cărora lungimea automobilului este chiar mai mare cu 45 mm – 5.2 metri!

Un KIA Carnival HiLimousine va fi oferit doar cu un V6 3.5 GDI (294 CP/355 Nm) și o transmisie automată în opt trepte, dar mai târziu va fi propus şi cu un turbo diesel de 2.2 litri (202 CP).

În Coreea de Sud, preţul de start pentru acest model porneşte de la 54.000 de dolari, în timp ce modelul de bază costă de la 28 de mii. Iar dacă acesta vi se pare scump, staţi aşa pentru că marca pregăteşte cea mai scumpă versiune luxoasă, cu doar patru locuri pentru pasageri!

Şi toate cele descrise mai sus sunt oferite din fabrică. Însă există deja ateliere din Coreea de Sud care au luat acest model drept bază pentru a face la comandă nişte încăperi interioare mult mai luxoase. Iată câteva exemple:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/