(video) No comment! Astfel de bunici nu merită să-şi educe nepoţii în afara casei

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Atâtea accidente se văd pe străzi, atâtea cazuri se relatează în presă, atâtea situaţii sunt scoase în evidenţă prin alte canale, însă ce folos dacă mesajul nu ajunge la destinaţia dorită şi mentalitatea unor oameni îi face să se opună schimbărilor. Însă atunci când se întâmplă vreo tragedie plâng, îşi muşcă degetele şi caută vinovaţi.

În weekend, pe strada Sarmizegetusa din capitală, foarte aproape de intersecţia cu strada Nicolae Zelinski unde cu siguranţă există o trecere, a fost surprinsă o persoană din rândul celor cărora ar fi de dorit să li se interzică educaţia copiilor în unele aspecte, ţinând cont de realităţile în care trăim. O femeie în vârstă a fost filmată intenţionat de către un alt pieton după ce a ignorat o recomandare de a nu face ce dorea să facă.

Împreună cu, cel mai probabil, nepoata sa elevă, au traversat totuşi neregulamentar strada, fără nicio jenă. Însă încă o dovadă de iresponsabilitate este că i-a permis minorei să alerge în mijlocul străzii după ce i-a lăsat mâna. Priviţi şi, în timp ce trecea drumul, de câte ori femeia a întors capul spre stânga pentru a verifica dacă nu vin maşini, care apropo nu se mişcă cu viteza melcului…

VIDEO: Яша Резан, martor ocular

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/