(video) No comment: Elevii unei şcoli din Chişinău, surprinși cum trec strada în loc nepermis la indicația profesorilor

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Educaţia începe acasă. Iar dacă nu se oferă acasă, într-o oarecare măsură rolul este preluat de şcoală. Iar dacă nici şcoala nu ajută, atunci pe mulţi îi educă societatea. Însă atât şcoala, cât şi societatea, dar şi unii părinţi, pot oferi exemple proaste.

Autorul imaginilor atașate spune că în preajma Liceul Teoretic Nikolai Gogol, situat pe strada Alexei Sciusev, elevii sunt învățați cum să traverseze strada în locuri interzise, chiar de dascălii acestora!

„În pofida ultimelor evenimente din țară, cu privire la numărul mare de accidente rutiere cu implicarea pietonilor, un grup de elevi au fost ghidați de profesori să traverseze strada în loc interzis, deși la 50 de metri distanță de liceu și locul în cauză este trecere pentru pietoni.”

Amintim că în secţiunea a 17-a din Regulamentul Circulaţiei Rutiere este notat expres:

  • Pietonilor li se interzice să se angajeze în traversarea drumului nemijlocit prin faţa sau spatele unui vehicul de rută oprit în staţie ori a altor vehicule oprite sau staţionate pe drum; pe sectoarele de drum cu câmpul vizual limitat!
  • Părinții, educatorii şi persoanele care însoţesc copii nu trebuie să admită ieşirea nesupravegheată a acestora pe partea carosabilă drumului!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/