(video) No comment: Gălăgie noaptea în Ciorescu, dar până nu s-a dat într-un gard

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Antrenamente nocturne pentru vreun campionat național sau internațional de drift? Noaptea trecută a fost gălăgie într-un cartier din comuna Ciorescu, însă după câteva momente de chin s-a făcut liniște. Ce s-a întâmplat? Un șofer a intrat într-un gard după încercarea nereușită de a pune un Audi în derapaj.

Ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Svetlana Scripnic, ne-a comunicat că astăzi, chiar la ora 12:00, s-a înregistrat o plângere din partea proprietarului gardului. Asta ne spune că șoferul a fugit de la fața locului după accident și nici nu s-a apropiat la prima oră a dimineții de stăpânul gospodăriei din Ciorescu pentru a rezolva cumva amiabil întrebarea.

Acum, Poliția Capitalei a demarat o anchetă și urmează să stabilească circumstanțele. De asemenea va identifica șoferului pentru a-l atrage la răspundere, urmând să achite bani suplimentar și în bugetul de stat.

Ночью в Чореску очередной недодрифтер врезался в забор и разбил свою audi🚘

Publicată de СтопХАМ Молдова pe Marţi, 19 martie 2024

Între timp, o situație recentă asemănătoare și virală vine de la Moscova.

Vezi și: (video) Poliţia din Franţa distruge maşinile pe care le vede implicate în derapaje pe drumurile publice

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise