(video) No comment: La încălcări nu trebuie să fii printre primii, ci trebuie să fii atent să nu le faci

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Nu e prima dată când pe străzile capitalei pot fi văzute astfel de situații. În intersecții, unii conducători auto pornesc de la semafor fără a se orienta după el, ci după după momentul pornirii colegului de pe banda alăturată. Deși unul dintre motivele acestei acțiuni ar fi și uitatul îndelungat în ecranul telefonului, astfel de conducători auto ar face bine să fie atenți, căci la fel pot încălca RCR.

În privința șoferului mașinii albe totul este clar – merită pe bună dreptate o amendă pentru această încălcare grosolană de mers la roșu. Însă și cel din autoturismul negru s-ar fi putut alege cu una, asta în cazul în care ar fi stat sub camere de supraveghere ale traficului.

Nu de alta, dar se știe din celebrele „scrisori ale fericirii” că aceste camere, în intersecțiile în care există, urmăresc și emit procese verbale inclusiv în privința nerespectării marcajului.

VIDEO: facebook.com/vadim.vadim.39566

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise