(video) No comment! Un şofer din Chişinău afirmă că ţine post, însă nu şi unul faţă de încălcări de circulație

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Cine respectă cu adevărat un post, conform tradiției ortodoxe, ştie că acesta nu înseamnă doar a nu consuma o categorie specifică de produse alimentare, ci înseamnă şi o perioadă de înfrânare/abţinere în raport cu unele activităţi, obiceiuri sau deprinderi, o perioadă de rugăciune, o perioadă de împăcare cu alte persoane după implicarea în varii conflicte sau la urma urmei o perioadă de schimbare de atitudine interioară şi exterioară.

Un şofer din Chişinău afirmă că ţine post, însă nu şi unul faţă de încălcări de circulație, respectiv încălcând legea şi păcătuind. Acesta a fost surprins cum se deplasează neregulamentar pe un drum cu sens unic de lângă Gara de Sud. Indignat fiind, a oprit maşina în mijlocul drumului şi a ieşit să-i de-a un sfat celui care nu i-a permis neregula.

Trist este că până la urmă nu şi-a schimbat comportamentul şi a comis în continuare ilegalitatea. Oare şi în alte aspecte ale vieţii este atât de făţarnic?

VIDEO: facebook.com/siriojal

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise