(video) Noile Audi Q5 şi A4 Avant au fost surprinse la teste în Emirate de un cititor AutoBlog.MD

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un moldovean, urmăritor al AutoBlog.MD, ne-a expediat la adresa redacţiei nişte imagini video în care s-au surprins la teste în Emiratele Arabe Unite, în zona montană Jabal Bil Ays, două modele importante pentru Audi. Consultând şi alte fotografii spion disponibile în spaţiul online, am ajuns la concluzia că în teste se află noile generaţii Q5 şi A4 Avant.

VIDEO: Ghenadie Friptuleac

Noul Q5 va sosi în 2023 cu o faţă frontală mai agresivă, cu o grilă proeminentă cu un singur cadru, flancată de prize noi de aer pe fiecare parte. Farurile arată mai îngust, iar noua față se află deasupra unei deschideri largi în partea inferioară a barei de protecţie.

Nu sunt multe de văzut în spate. Stopurile încă nu sunt gata şi vor fi montate mai aproape de faza finală a testelor. Vedem şi o singură ţeavă dublă de eşapament, mânerele portierelor sunt mutate mai sus şi nu sunt retractabile, iar geamurile posterioare nu se coboară complet.

Noul Q5 arată un pic mai mare decât modelul pe care îl va înlocui. Ampatamentul ar fi puţin extins, ceea ce s-ar putea traduce prin mai mult spațiu pentru bagaje și picioarele pasagerilor de pe al doilea rând. Imaginile pe care le-am primit mai arată prezenţa pe bord a unui monitor “plutitor” central destul de generos.

Crossoverul va împărţi unităţile de propulsie cu noul Audi A4. Modelele vor folosi platforma MLB și motoarele pe benzină și diesel de ultimă generație, cu mai multă electrificare decât oricând. Acestea au fost deja proiectate, deoarece Audi a pus capăt dezvoltării motoarelor termice în urmă cu aproximativ un an, punând acum accentul pe sistemele de propulsie electrice.

Iată cum ar putea arăta noul Q5, inspirat din formele lui Q4 e-tron:

Cât priveşte noul Audi A4, modelul ar putea fi, de asemenea, scos la vânzare anul viitor.

Noul A4 urmează tendința generală de design auto de a adopta o grilă mai mare, în continuare în formă hexagonală, dar acum se întinde până mai aproape de faruri şi este mai îngustă. Partea inferioară a feţei are o deschidere trapezoidală cu un senzor în mijloc. Stopurile, la fel, încă nu sunt gata.

Fotografiile spion anterioare ale cabinei arată noul A4 cu o nouă generaţie de Audi Virtual Cockpit și un afișaj separat de infotainment. Levierul cutiei de viteze este unul în “miniatură”, pe tunelul central. Comenzile pentru climatizare sunt pe ecran, iar volanul foloseşte suprafeţe tactile în loc de butoane fizice.

Modelele A4 vor continua să folosească un sau câteva benzinare turbo cu patru cilindri, în câteva variaţii de putere, iar S4 ar putea utiliza un V6 turbo electrificat.

Ataşăm din nou nişte imagini render prin care se presupune designul noii generaţii:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/