(video) Noua generație GMC Terrain. Cel mai ieftin model din gamă va avea în continuare o echipare AT4

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Marca americană GMC este cunoscută în primul rând pentru SUV-urile și pickup-urile sale mari cu cadru. Cu toate acestea, există și crossovere în gamă, iar modelul de bază este Terrain de dimensiuni medii.

Acest model este produs din 2009 și împarte o platformă cu Chevrolet Equinox. Acesta a schimbat generația la începutul anului, iar acum a fost prezentat noul Terrain de generația a treia.

Caracteristici cheie:

  • Dacă înainte Terrain se deosebea de omologul său Chevrolet în principal prin aspectul său brutal, această diferență nu este atât de vizibilă în noile mașini, deoarece noul Equinox a devenit mai solid. Modelul GMC are o expresie caracteristică a feței mărcii, dar în profil este aproape similar cu modelul Chevrolet, cu excepția elementului de pe montantul posterior.
  • Există posibilitatea de a alege vopseaua în combinație cu un acoperiș negru și jante de 17-20 inchi.
  • În cabină, diferența dintre cele două crossovere este mai vizibilă. Dacă Equinox are o planșă de bord cu două ecrane orizontale, Terrain are unul central vertical de 15 inchi. Acesta înlocuiește de fapt toată consola centrală, având la bază câteva taste fizice pentru comenzi cheie.
    • Deja în configurația de bază există un panou de bord de 11 inchi și Google Assistant, căci sistemul multimedia e pe bază de Android.
    • Standard mai este un volan, dar și scaune frontale încălzite.
  • Pe mașină mai pot fi instalate: camere cu vedere la 360 de grade de înaltă rezoluție, o oglindă retrovizoare digitală, încărcător wireless și un modem 5G cu hotspot Wi-Fi. Suita extinsă de asistenți electronici include peste 15 sisteme, toate standard.
  • Încă în 2021, gama de motoare a modelului Terrain a fost redusă la un singur motor. Este vorba despre un benzinar turbo de 1.5 litri și cu patru cilindri. Produce 177 CP și 275 Nm. Cutia de viteze este una automată cu opt trepte, iar tracțiunea este integrală.
  • GMC Terrain în echiparea de bază Elevation va fi primul care va apărea pe piața americană. Startul este programat pentru sfârșitul anului curent.
    • Deja în 2025, gama va fi completată de echiparea off-road AT4 (cu gardă la sol mai mare, anvelope de teren, protecție metalică inferioară, un mod special de condus, etc) și cea mai luxoasă Denali (abundență de inserții cromate, amortizoare unice și cele mai scumpe materiale valabile pentru interior, printre altele).

Prețul de start nu a fost deocamdată afișat, însă va fi de aproximativ 30.000 de dolari.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise